WEEK VAN DE POËZIE

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(12 stemmen)
Week van de Poëzie
Week van de Poëzie © DZK


Zoals jullie allemaal wel weten heeft De Zee Kust een zwak voor 'verhalende verbeelding'. 
Hieronder valt fotografie, maar ook woorden die oproepen tot verbeelding. De Zee Kust is een geliefd onderwerp om de emotie voor de zee om te zetten in woorden. 

We doen daar veel moeite voor en publiceren regelmatig op de website en in de sociale media. En motiveren we talent om mee te doen natuurlijk... Geschreven woorden worden pas een gedicht of verhaal als het gedeelde en gelezen woorden zijn... 

Behalve De Zee Kust hebben we ook een zusje voor deze verbeelding, 'Vers van de Zee' op Twitter en Facebook...
Iedereen mag meedoen... Zijn/Haar verhaal, gedicht, tanka, haiku of andere poëtisch 'woordsel'.

Je kunt een kort gedichtje plaatsen op Twitter en gebruik maken van de hashtags #dezeekust en /of #versvandezee. Of gewoon plaatsen op de tijdlijn van onze Facebookpagina's van De Zee Kust.
Schrijf je grote verhalen of ben je niet actief op Facebook? Dan hebben we een e-mailadres ter beschikking. We delen het voor je door... Natuurlijk mag je daar ook verdere informatie aanvragen. 

Poëzieweek, De week opent op donderdag 26 januari met Gedichtendag en wordt woensdagavond 1 februari feestelijk afgesloten

In 2017 bundelen diverse Nederlandse en Vlaamse organisaties van poëzie-evenementen opnieuw hun krachten voor de vijfde Poëzieweek. Het thema van de Poëzieweek 2017 is Humor, met als motto: 'Poëzie/ iedre keer weer/ als ik in de spiegel kijk/ en De Glimlach zie'.
Humor ligt bij de maker en de lezer... Ook bij De Zee Kust. Wij kunnen ons dit jaar goed vinden in 'Iedre keer weer' en 'als ik in de spiegel kijk'.
Je komt iedere keer weer terug aan Zee, waarschijnlijk dezelfde omgeving, maar je gaat wel! En eb en vloed. Ook heel (emotioneel) herkenbaar.
Wil je meedoen met de algemene gedichtenweek, kijk dan op de website van de Poëzieweek...

De FACEBOOK pagina van Vers van de Zee, het zusje van De Zee Kust 

Het delen en retweeten vinden we een groot compliment 

Morgen start de Poëzieweek met de Nationale Gedichtendag... Wij van De Zee Kust doen mee! Jij ook? Reageer maar hieronder in een reactie of via de website ;) #dezeekust #versvandezee

Geplaatst door Vers van de Zee op woensdag 25 januari 2017
 

 

De Zee Kust laat zich sponsoren en doet daar ook iets voor. Geen platte reclame, maar ècht promotie... Info? Hier...
Met diverse sponsorpakketten met een verhalende verbeelding, zoals je die herkent in De Zee Kust en de bezoekers van De Zee Kust op internet. 

Al 4031 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op