2013-09-18

Fotocreateur

(0 stemmen)
Uit de serie 'Sleepwalk'
Uit de serie 'Sleepwalk' Fotografie Hans Vink

Mag ik jullie voorstellen aan Hans Vink? Ja, dat mag ik. 
Ik vind hem een fotocreateur en heb hem gevraagd om zijn medewerking te verlenen aan de website.
Al enige tijd heb ik contact met Hans en heeft al diverse keren meegewerkt aan, onder andere, het illustreren van de columns van Rik Vera.
Hans voldoet met zijn werk als fotograaf helemaal aan de missie van de website. Zijn visie om een verhalend beeld vast te leggen met zijn camera inspireerde mij om hem te volgen en te vragen.

Hans Vink

Behalve de series, die een bepaalde droom uitbeelden, Hans noemt dat een vervreemde setting, heeft hij een passie voor de Vuurtoren van Noordwijk.
Door gebruik te maken van de elementen krijgt hij het voor elkaar om ieder foto van een toch statisch gebouw een emotie mee te geven. De reacties die hij hier op kreeg heeft hem doen besluiten deze op canvas te drukken en deze te verkopen aan vrienden en kennissen.
Recentelijk heeft hij een website hiervoor ingericht, waar bezoekers een beeld krijgen van zijn werk en een bestelling kunnen plaatsen.

Ook de foto's in de afbeeldinggalerij zijn gemaakt door Hans die ook te volgen is op twitter

Bezoek zijn website >>>

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op