SCHOONSTE STRANDEN VERKIEZING

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(27 stemmen)
Schoonste stranden
Schoonste stranden © Supporter van Schoon


De Schoonste Stranden Verkiezing 2017. Supporter van Schoon is op zoek naar het schoonste strand van Nederland. En jij mag een voorkeursstem geven! Jouw beoordeling en die van ANWB inspecteurs, die alle stranden 4 keer bezoeken, bepalen samen welk strand zich dit jaar het schoonste van Nederland mag noemen. 

STEM OP JOUW SCHOONSTE STRAND

Van een schoon strand geniet je nóg meer. 
Of je jong of oud bent, op het strand werkt of sport, bij het strand woont of er af en toe in het zonnetje ligt, op een schoon strand geniet je extra. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen motiveren om het strand schoon te maken én te houden. Dat doen we onder andere met de jaarlijkse schoonste stranden Verkiezing. De verkiezing waarbij duizenden strandliefhebbers op hun favoriete, schoonste strand stemmen. En dat loont, want ieder jaar zien we dat onze stranden beter scoren. Ze worden steeds schoner en daardoor aantrekkelijker.

Win een weekend weg 
Dit jaar is er weer een extra goede reden om te stemmen, je maakt namelijk kans om een heerlijk weekend weg aan zee voor 2 personen te winnen.

STEM OP JOUW SCHOONSTE STRAND

Vorig jaar is het meest gestemd op het strand van Oostkapelle in Zeeland. Welk strand wordt het dit jaar? Volg de tussenstand op de website van Supporter van Schoon en Schoonste Stranden

Promotie
Speciaal ter gelegenheid hiervan hebben honderden mensen op tientallen stranden samengewerkt aan een uniek project dat vanuit een helikopter is gefilmd. 
Aan diverse strandambassadeurs werd gevraagd om een letter op het strand te vormen die uiteindelijk tot een boodschap aan heel Nederland moest leiden. Strandtenthouders, strandbeheerders, strandbezoekers en andere liefhebbers van zon, zee, strand en schoon gingen samen aan de slag. Ga je mee op een rondvlucht langs onze kust?

Met behulp van strandbedjes, SUP-boards, parasols, reddingsboten, een grote vissersboot en een complete schoolklas werden vijftien letters en een teken uitgebeeld die vanuit de lucht zichtbaar waren.
Tijdens de helikoptervlucht vanaf de Wadden naar het Zeeuwse Cadzand kwam langzaam maar zeker de boodschap van de Nederlandse stranden aan alle Nederlandse strandliefhebbers tevoorschijn: STEM OP ONS STRAND! Stemmen kan tot en met zondag 20 augustus...

STEM OP JOUW SCHOONSTE STRAND

 

De FACEBOOKpagina van Supporter van Schoon

 

Al 5712 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op