Facebook en Instagram storing

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(20 stemmen)
Socialmedia
Socialmedia tanuha2001/Shutterstock.com


Facebook en Instagram zijn woensdagmiddag slecht bereikbaar door een storing. Het is onbekend wat precies de oorzaak van de storing is en hoe lang het probleem zal gaan aanhouden. Misschien leuk om even door onze website te bladeren? 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

De storing lijkt niet altijd op te treden en soms laden pagina's van Facebook en Instagram wel helemaal of deels. Het sociale netwerk heeft nog geen details gegeven over de storing. Het gebeurt zelden dat beide sociale media onbereikbaar zijn voor veel mensen. De storing lijkt te zijn begonnen rond tien over half zes Nederlandse tijd. Sindsdien klagen veel gebruikers tegelijkertijd erover dat de websites en apps van Facebook en Instagram offline zijn. 

Bron: Tweakers 

Update 20.30 Het lijkt er op dat de storing voorbij is... 

 

 

Al 2105 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op