Roompot neemt beheer 90 strandhuisjes over van Landal

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(12 stemmen)
Roompot neemt strandhuizen Julianadorp over
Roompot neemt strandhuizen Julianadorp over © DZK


Vakantie-aanbieder nu specialist in vakantiewoningen aan zee 

Kamperland, 13 juni 2018 - Roompot Vakanties heeft het beheer van negentig strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp over genomen van Landal GreenParks. Vanaf 2021 komt daar ook de verhuur bij. 

Met deze overname wordt Roompot de grootste strandhuizenspecialist, met in totaal meer dan 500 bedden met uitzicht op zee. 
De vrijstaande, direct op het strand gelegen huisjes met een oppervlakte van 45 vierkante meter zijn particulier bezit en blijven dat ook. Het beheer en de verhuur van de huisjes is ondergebracht in een vennootschap waarvan Roompot Vakanties met directe ingang de grootste aandeelhouder is. De woningen met twee slaapkamers en uitzicht op zee zullen vanaf januari 2021 volledig onder de Roompot-vlag vallen. Het beheer van de woningen is reeds overgenomen door Roompot Vakanties. 

 

 

 

Zonsondergang boven zee
Roompot-CEO Jurgen van Cutsem is erg blij met de toevoeging van de huisjes aan het aanbod. "Wakker worden met uitzicht op de golven, 's ochtends direct vanuit de woonkamer het nog lege strand oplopen en na het diner met een glas wijn vanaf je eigen veranda genieten van de meest schitterende zonsondergangen boven zee. Dat is voor veel mensen het ultieme vakantiegevoel en dat willen wij onze klanten zo veel mogelijk bieden. Dankzij de toevoeging van deze schitterende accommodaties in Julianadorp komen we tegemoet aan deze wensen." 

Strandhuizen Julianadorp

Roompot Vakanties had in Kamperland, Nieuwvliet en Kijkduin al in totaal 130 strandhuisjes. Met de toevoeging van de woningen in Julianadorp komt dit aantal ruim boven de 200. Op korte termijn zullen er bovendien nog meer beachhouses worden toegevoegd aan het aanbod. Van Cutsem: "Hiermee hebben we het grootste aanbod van vakantiewoningen op het strand van heel Nederland. We kunnen ons daardoor met recht de specialist in beachhouses noemen."

De vier- tot zespersoons huisjes liggen in parken die meerdere malen zijn uitgeroepen tot de beste van Nederland en zijn te huur van maart tot oktober. 

 

 

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2600 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo'n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 170 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed pallet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe.

 

Al 2603 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op