2013-10-06

Hans Vink

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Hans Vink
Hans Vink Fotocreateur bij 'De Zee Kust'

Vandaag staat de website in het teken van de nieuwe samenwerking tussen 'De Zee Kust' en Hans Vink. Een gepassioneerd fotograaf uit Noordwijk die we vanaf nu onze eigen 'Fotocreateur' noemen. 
Een man die in staat is om met zijn fotografie een verhaal te vertellen. 
Zijn verhaal vertelt hij met behulp van voorwerpen en mensen. Soms zeer natuurgetrouw en soms bijzonder kunstzinnig.

Behalve dat Hans een bijzonder mens is en dat ik met hem mocht kennismaken, is zijn werk een schitterende toevoeging aan de website, die steeds meer authenticiteit en emotie combineert.

Al eerder heb ik Hans omschreven in nieuwsberichten en gebruik mogen maken van zijn fotografie. 
Hans Vink wordt regelmatig gevraagd om zijn werk te exposeren en heeft menig publicatie in bladen achter zijn naam staan.
Zijn kunstzinnige uitingen dienen niet een commercieel belang. De gedachte achter zijn projecten zijn pure passie en creatie.

Hans werkt als Desktop Publisher bij een uitgever en is al jaren hobbyfotograaf in de omgeving van Noordwijk aan zee, met een voorliefde voor de Vuurtoren. Hij maakt hier foto's van waarbij licht en andere natuurelementen een belangrijke factor vormen. Bij veel gezinnen hangt een echte Hans Vink aan de muur, omdat zijn foto's regelmatig op canvas worden gedrukt.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op