2013-10-24

Fotografen opgelet!

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Jannes Faber
Jannes Faber Ambassadeur bij 'De Zee Kust'

Voor veel hobby fotografen is de natuur en in het bijzonder de zeekust, een geliefd onderwerp om vast te leggen. Er zijn fotografen die in staat zijn, zelfs met één foto, een heel verhaal te vertellen.

Naar dìe fotografen ben ik op zoek.

Laat me weten of jij daarvoor in aanmerking wil komen.
De items op de website worden altijd ondersteund met fotografie, ik kies dan altijd voor één fotograaf.

Het unieke van het moment, de lichtval, het onderwerp, de beweging. Maar ook techniek, het aanvoelen van het diafragma en de sluitertijd.

Ik bied een podium voor elke fotograaf die in staat is om met de foto een verhaal te vertellen. Die fotograaf wil ik promoten omdat hij/zij een ambassadeur is voor mijn visie van ‘De Zee Kust’.

De gebruikte fotoapparatuur is natuurlijk van belang, maar ondergeschikt.
Er zijn steeds meer mensen die de mogelijkheid hebben, tegenwoordig heeft iedere smartphonegebruiker de potentie om mooie beelden vast te leggen. Behalve dat er foto’s mee gemaakt kunnen worden bestaan er apps die aan de foto’s een bewerking mee kunnen geven, zoals bijvoorbeeld Instagram. Ook op de website en op de FB pagina’s komen we deze, in de sociale media gedeelde, foto’s tegen. Je kunt ze ook vinden op het Instagram en Pinterestaccount van ‘De Zee Kust’.

Bij elke publicatie wordt je naam met eventueel een link vermeld.

Dus, beste fotograaf, meld je aan via twitter, FB of via de contactpagina en wordt ambassadeur van ‘De Zee Kust’ waarna we gaan bespreken hoe jij je ambassadeursrol kunt vervullen.

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Jannes FaberJannes is te volgen op twitter en heeft zijn eigen FlickR pagina.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op