De Zee Kust op Facebook

 

De tussenstand... December 2018

'De Zee Kust' op Twitter

Goedemorgen... Vissers van de zee 😘💕❤ #dezeekust #versvandezee https://t.co/tFxvy7kmh4
10hreplyretweetfavorite
RT @DZK_Westland: Omdat jullie hier even niet kunnen zijn... De zee blijft kussen 😘❤💕 Meer? https://t.co/oSoc9Dfck6 #dezeekust #blijfth
20hreplyretweetfavorite
RT @Mooigrunnen: Flashback naar 8 april 2019. Een moment voor mijzelf. Zachtjes hoor ik de wind lachen. Een avond lang. Lente wind. Wat een…
21hreplyretweetfavorite

'De Zee Kust' en Socialmedia

Socialmedia is gedeelde interesse. En dat is voor ‘De Zee Kust’ ……. de ZEEkust. Een community actief in de diverse sociale media. Met een groep actieve ambassadeurs, volgers en geïnteresseerde toekijkers.
Door dit middel in te zetten hebben we in het Nederlandse taalgebied interactie met liefhebbers van natuur, toeristen, fotografen, bedrijven en organisaties aan de zeekust.

De Zee Kust' is actief in diverse media, waaronder TwitterFacebookInstagram en Pinterest laat ‘De Zee Kust’ bezoekers op een fotografisch, verhalende wijze zien wat er in de verschillende kustplaatsen eigenlijk gebeurt. Via Google+ is ook een YouTube-kanaal beschikbaar.

Alle media wordt ingezet voor een promotie van ‘De Zee Kust’, waarbij een verbeeldend verhaal en een verhalend beeld, de basis zijn voor de content.
Respect voor mens en natuur en hier op de één of andere manier een relatie mee hebben, fysiek of emotioneel.

Heb jij iets met 'De Zee Kust' als volger, geïnteresseerde of adverteerder? Volg, LIKE of neem contact op!

Voor adverteerders,  is er een mediapakket beschikbaar.

De Zee Kust wordt mogelijk gemaakt door 

GLOCALmedia

Online mediabedrijf gespecialiseerd in presentie op internet. 
Interactief in de sociale media, in woord, beeld en geluid.

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op