Socialmedia

'DE ZEE KUST' op Socialmedia

Als community kun je natuurlijk niet ontbreken in de diverse sociale mediakanalen.
Hieronder vind je een overzicht van de diverse plaatsen waar de 'De Zee Kust' community actief is.

Zoek je favoriete badplaats of waddeneiland en zo zie je ook hoe je jouw favoriet kunt volgen. Natuurlijk vind je daar de link naar de diverse sociale media! 'VOLG' en/of 'VIND IK LEUK'! En doe vooral mee! 
Heb je een mooie foto of verhaal, deel het dan met ons! Je bent van harte uitgenodigd. Op twitter gebruiken we de hashtag #dezeekust of zet je achter je tekst @dezeekust - Op Facebook plaats je foto met een uitleg op de timeline, deel je het in een reactie of in messenger... Heb je veel foto's dan mag het via email (zie de betreffende facebookpagina). We gebruiken bij voorkeur wetransfer.

Ook mag je op de pagina van je voorkeur, een reactie plaatsen die we als recensie kunnen gebruiken om de website verder uit te bouwen.

Pagina 1 van 5

DE ZON IS VAN MELK. DE ZEE IS EEN CANVAS VAN DROGENDE OLIEVERF. BLAUW MET GROEN EN VEEL ZWART. STRAKS SCHRIJF IK ER WIT DOORHEEN. VOOR HAAR, DIE IK MEISJE NOEM

~ RIK VERA

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op