De Zee kust het strand

(5 stemmen)
Onrust - Wadden
Onrust - Wadden Fotocreateur Anna Zuidema


Het strand schuift zich moeizaam onder de Zee links van me en breekt het water open en de Zee kreunt en buldert en bruist en breekt open in wit schuimende wondes en vlokken schuim die de strakke wind over het zand blaast.
Rechts van me glijdt het strand onder de duinen. 

Ik loop over het strand en laat sporen achter me en daarmee keer ik de tijd tot ze verdwijnen daar waar ik was en niet meer ben.
De wind blaast het water over het strand dat de Zee klieft en de duinen draagt en mijn voeten.
Ik sta stil.
De tijd verstilt.
De duinen zwijgen me toe en de Zee spat en de wind blaast me haar kille waterdruppels in het gelaat. Ik knijp de ogen tot spleetjes en wil iets zeggen maar ben vergeten wat.

Misschien.

Ik stap verder.
Tegen de tijd in.
Het strand draagt me in stilte.
Het voelt hard en zacht.

De tijd kust me.
De Zee kust het strand.

 

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Anna Zuidema uit HarlingenAnna is te volgen op twitter en heeft een eigen pagina op 500px.com

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op