Droog

(1 Stem)
Droog vallend strand - Ameland
Droog vallend strand - Ameland Fotocreateur Rindert Wijnstra

 

De wind jaagt het vreemde alfabet van kou uit de Russische toendra over de Duinen en blaast over Zee waar ik wandel langs het vlakke water en over de zandbanken alsof ik over het water lopen kan.

Ik proef het zilte nat die spijkers zijn in het dennenhout dat om mijn gedachten zit. Ik zoek Haar, speurend en met de ogen tot spleetjes. Mijn ogen tranen en ik vertel de ijzige wind dat dat door de kou komt en de wind blaast ze droog als het wad.

Mijn vingers worden breekbare dunne takjes en mijn huid dun glas en het zand van de duinen waait op in zilveren sluiers.

 

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Rinnie Wijnstra van Ameland. Rinnie is te volgen op twitter en heeft een eigen facebookpage Foto Ameland, waar hij zijn werken toont.

 

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op