Ik ben alleen

(1 Stem)
Ik ben alleen
Ik ben alleen Fotocreateur Jasper Tolhuijs

 

Het strand is breed en leeg. De wind jaagt een dunne jurk van fijn stof over het donkere canvas van‎ zand. 
Het strand is hard als van steen en als ik er over wandel laat ik geen sporen na.

Ik wandel tegen de wind in die duizenden kleine harde en kille glassplinters in mijn gelaat jaagt. Ik ben alleen. Verder is hier niemand. Ik en het strand en de wind en de zee en de wolken.  Alleen met mezelf en de elementen.

De zee bruist in witte vlokken en barst open in schuimende golven die wild en heftig het strand veroveren om dan als een dunne laag vloeibaar glas weer naar zee glijden‎.

Ik ben op blote voeten. Ik laat het water likken aan mijn tenen en tot mijn enkels spatten. Over zee komt Meisje naar me toe, gedragen door de golven en haar ogen hebben de kleur van de lucht en het water. ‎Ons luisteren wordt fluisteren.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn van fotocreateur Jasper Tolhuis uit Den Helder. Jasper is op twitter en heeft een account op Instagram.

 

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op