Zachtrose

(2 stemmen)
Zachtrose
Zachtrose Fotocreateur Daniel Muskee

Eer schrijf ik zwart dan wit en hard, 
dan dolce en graniet, 
dan zacht en zuur 
en dan zoet en purper, 
dan rose en doffe ellende, 
dan glans en zwarte bordverf, 
dan schittering
en eer schrijf ik dan de zon een dag schrijft
daarna leg ik mijn hoofd op het kapblok en wacht
terwijl ik droom van de zee en verre kusten en me verlustig in de kunsten die ik daar rustend verzin wijl de bijl neerdaalt en tollend mijn hoofd even later het schavot verlaat om te landen in de mand van gevlochten riet,
gescheiden van het lijf.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeeldinggalerij hieronder zijn uit de collectie van Daniel Muskee. Natuurlijk kun je Daniel volgen op twitter. Hij heeft een eigen website die zeker de moeite van het bezoeken waard.

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op! Of wordt Ambassadeur op Facebook!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

Al 11954 keer gelezen/bekeken

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op