ZINLOOS

(29 stemmen)
Zinloos
Zinloos Fotocreateur 'De Zee Kust'

Een zinloze zin eerder dan het einde van de dag bracht ik mijn hand tot bij mijn hoofd en liet het rusten op de voorarm. 
Mijn elleboog rustend op het zand en ik kijkend over het strand waarover de zee gleed tot bij de horizon waarachter de zon zakte als een rode bol stervend in een laatste groene flits.
Het vermoeide lijf dat slap om mijn vermoeide geest hangt smeekt om slaap maar de koppige geest is te sterk en wil niet toegeven aan het zeurende zagen van het vlees en de pezen en het oude perkamenten vel dat je krijgt van de zee en het zout en het zand en de wind en de zon.

Daarna zweeg ik lang en sprak ik tegen niemand.
Er luisterde toch niemand.
Want ik was alleen.
Ik wou mijn geest laten slapen en daarmee mijn lijf. De zon was verdwenen en het duister ademde het laatste licht in de zwarte longen.
Slaap.
Ik wou slapen. Ik lag op het stand. In het zand.

En de wind was kil. En de nacht was lang.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn uit eigen collectie. 

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op! Of wordt Ambassadeur op Facebook!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op