Nooit triest

(1 Stem)
Niet triest...
Niet triest... Fotocreateur 'De Zee Kust' Hans Vink

Is dit een test? Ik ben niet onder de indruk. Ik ben niet echt bang en ga wel voor. Zijn dit foto's of is dit een bevroren beeld? Het is niet veel. Ik val zonder brandstof en woorden en schrijf het in mijn hoofd als een beeld. Ik bloos. Heb het warm. Ik ben een zomerhuis. 
Roep mijn naam. 
Ik vertrouw je wel.
Roep.
Roep mijn naam.
Je kent me wel. En je kent mijn naam. Je hebt hem geroepen ooit, tegen de zee. Eenzaam wandelend langs het strand op het zand bij de hoge duinen of heb je dat verzonnen net als de tranen en de woorden met een stok in het zand. Of heb je dat verzonnen omdat dat mooier was. Of heb ik dat verzonnen omdat dat mooier was. Woorden in het zand en tegen de wind in geschreeuwd. Mijn naam tegen de wind. Mijn naam tegen de golven in.

Ik achtervolg mezelf. Ik ben een versnelling en kijk mezelf aan en wacht af. Ik ben die kerel die me aanstaat. Ik ben de dreun op mijn kin. Mijn hand breekt en ik verdwijn in zwart. Ik ben de afstand. Ik ben de vreugde. Ik ben de oorlog van watervallen en medicijn. Kloppend hart in zwak handschrift.
De code. Je bent mijn kloppend hart. Ik fluister een dans. Ik kijk je aan. Waar wacht je op.

Populieren en straatverlichting. Een kerktoren. Schaduwen over landwegen. Ik schrijf het boek. Ik vertel jarenlange boterbloemen.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn van Hans Vink. Meer zien van Hans?

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op! Of wordt Ambassadeur op Facebook!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op