Denken

(0 stemmen)
'De Zee Kust de Wadden'
'De Zee Kust de Wadden' Fotocreateur Rieneke Veenstra

Water is alleen vloeibaar denken.
Denken is een oceaan van woorden en beelden.
Schrijven is een ondiepe plas. 

‎Ik sta blootsvoets in een plas water en denk aan de Zee en daarna verdamp ik in denken en word de oceaan waarin ik verzuip omdat ik vergeten ben hoe zwemmen moet en ik geen kieuwen heb maar longen die geen water verdragen.

Ik hoor muziek ergens en een engelenstem zingt een pakkend lied en ik heb de neiging haar te willen omarmen en met woorden te bedelven en ik zwijg, staand in die ondiepe plas water met de oceaan boven mij die druppelt en langzaam leeg loopt en ik heb geen paraplu. Ik vang de woorden niet.

 

Het verhaal is weer geschreven door onze Dichter bij 'De Zee Kust' Rik Vera. De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn verzorgd door Rieneke Veenstra uit Franeker. Zij fotografeert met passie het Wad.

Vind je het verhaal leuk en de beelden mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media. Wil je een opmerking plaatsen via Facebook, dat kan hieronder.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op