Op de top

(2 stemmen)
'De Zee Kust Terschelling'
'De Zee Kust Terschelling' Fotocreateur Siska-Anna Douma


Op de top.
De top. Van de wereld. Kijkend. Over de rand. Waar het einde is.
De afgrond. Het donker.

Het regent.
De zon is onder gegaan. Het is zover. De zon is ondergegaan. Ik zeg dat het zover is. Het gaat gebeuren. Hier. In mijn hoofd. Op de top. De top. Van de wereld. Kijkend. Waar de einder is. De zee hemel en de hemel zee. De zon komt er niet op. De kerken priemen uit het achterland in het schemerlicht. De mist is dun en laag en mild. De zon is nog zwak. Ik zit op de top van de duin. Ik kijk over de rand. Waar het einde is. De einder. Waar hemel zee wordt en zee hemel. Het regent. In mijn hoofd. Ik tel de wolken.
‎Naast mij zit Meisje en ik duw mijn voeten diep in het zand. Het zand is koud. Zij zit met haar hoofd op haar armen om haar knieën en ze heeft de ogen gesloten. Het regent in mijn hoofd.

 

Het verhaal is geschreven door onze Dichter bij 'De Zee Kust' Rik Vera. De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn verzorgd door Siska-Anna Douma-Schepenaar. Zij fotografeert met passie Terschelling. Volg haar op twitter of 'LIKE' haar FBpagina!

Vind je het verhaal leuk en de beelden mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media. Wil je een opmerking plaatsen via Facebook, dat kan hieronder.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op