IK ZIT...

(0 stemmen)
Terschelling - Het Wad
Terschelling - Het Wad Fotocreateur 'De Zee Kust' Anno Smit

Zit. Zittend. 
Op het zand. 
Het vlakke zand dat onder de duinen glijdt en verderop onder de Zee. Strandzand.
Ik zit. 
 
Ik zie de voetsporen. Daar stapte ik. In het zand.
Ik wandelde met de wind mee tot hier en hier ging ik zitten. In het zand. Ik zit.
Zittend.
 
Ik zit en heb mijn knieën onder mijn kin getrokken en ik rust mijn hoofd en mijn armen sla ik om mijn benen en zo kijk ik over Zee. De wind komt van links en ook de zon. Rechts van me de luwte en de schaduw. Ik kijk over Zee. Zittend. Op het droge zand. Met links van mij de stappen die terugkeren in de tijd en de ruimte tegen de wind in. En tegen de tijd. Ik kijk er niet naar. Ik kijk over Zee. Geen tijd. De tijd is er verdwenen en de ruimte deint tot de horizon en die bereik je nooit. Ik scherp de ogen.
 
De wind is strak en kil en jaagt mistige wolken van fijn zand over het strand tegen mij aan. Mijn gelaat wordt ruw gestreeld. Aan de linkerzijde. De zon likt me.
 
Ik tuur over Zee. De Zee zwijgt. 

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn van Anno Smit van Terschelling. Anno is te volgen op Twitter en heeft een prachtige Facebookpagina waar hij zijn fotografie aan ons toont.

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op! Of wordt Ambassadeur op Facebook!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op