Opgelucht

(4 stemmen)
Opgelucht
Opgelucht Fotocreateur 'De Zee Kust' Anne Hondema


Ik ben een hooiberg op een vlakke weide in de polders met beken die me begrenzen en ik schrijf het in woorden die als snot op het papier liggen dik en romig in het late zonlicht. 

De zon deelt passioneel haar warmte en legt zich over mijn huid van onbeschreven vel waarop precies op dat moment of iets later in extase beelden gefluisterd worden van rust en stilte en lange zomeravonden in de duinen aan Zee en in mij verborgen rust een speld.

Ik zoek ze niet.

Ik ben een duin tussen Zee en de polder waar de hooibergen staan in het lage licht en ik ben zandkorrels.  

Ik ben de Zee.
Ik ben water.
Ik ben de lucht.
Ik ben adem.
Ik adem.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn van onze Fotocreateur Anne Hondema. Anne is Ambassadeur van 'De Zee Kust de Wadden'

Rik Vera is 'Dichter bij 'De Zee Kust' en daar ben ik heel blij mee. Schrijf jij ook of ken je iemand die een passie heeft voor 'De Zee Kust'? Laat het me weten!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op