Zand

(1 Stem)
'De Zee Kust Terschelling'
'De Zee Kust Terschelling' Fotocreateur 'De Zee Kust' Siska Anna Douma


Zand. 
Zandstrandgeel.
We zitten er. Hand in hand en onzichtbaar voor wie ons droomt en dromend van gisteren en vandaag en morgen en daarna slapen we als de Zee.

De Zee glijdt zacht over het zand als een doek van dunne zijde over haar huid.
Haar huid is zandstrandgeel en haar ogen hebben de kleur van het water dat langzaam breekt in de windstilte van ons dromen.
We slapen als de Zee en aan de einder schilder ik de wolken met olieverf en te weinig terpentijn en ik aarzel met het penseel van marterhaar en schrijf dan hoe we er zouden zitten, samen.
Het strand is leeg.
Een streep zand.
Een streep Zee.
De wolken en dan de hemel die een koepel van mat blauw glas.
We zitten er niet en zijn onzichtbaar slapend als de Zee die zacht babbelt zonder woorden en ik lees haar verhalen en schrijf ze in het zware natte zand.
Zandstrandgeel.
Geschreven beelden.
Twee mensen.
Hand in hand.
Niemand die ons ziet.
We zijn er niet.
We dromen onszelf.
Enkel de Zee.
En zand.

Strand.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn verzorgd door Siska-Anna Douma-Schepenaar. Zij fotografeert met passie 'De Zee Kust Terschelling'. Volg haar op twitter of 'LIKE' haar FBpagina!

Rik Vera is 'Dichter bij 'De Zee Kust' en daar ben ik heel blij mee. Schrijf jij ook of ken je iemand die een passie heeft voor 'De Zee Kust'? Laat het me weten!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op