KIJKEN...

(2 stemmen)
'De Zee Kust Terschelling'
'De Zee Kust Terschelling' Fotocreateur 'De Zee Kust' Anno Smit


Zij spreekt tegen de hemel. 
De wolken zijn gehaast vandaag en de wind geselt ze open tot dunne flarden ongesponnen katoen en stompe scherven van de blauwe stolp laten de stekende spelden van de zon ontsnappen en op haar huid prikken. 

Haar ogen tranen en hebben de kleur van de Zee waar ze geboren is achter de horizon waar de tijd verdwijnt en eeuwig en niet is en niets en dus alles en waar geen vragen antwoorden zijn en geen onder of boven en geen binnen of buiten en geen goed en geen kwaad en geen vroeger en later en waar je alles moet loslaten om het te kunnen grijpen en alles moet vergeten om te begrijpen.
Ik zit naast haar in het jonge gras van de lente en kijk naar de vleugels daar waar haar schouders zich tekenen doorheen de dunne witte stof over de huid van haar rug waar het geurt naar eeuwige rust.
Ik fluister dingen.
Ik kijk hoe ze kijkt en weet wat ze zegt en hoop dat haar woorden landen en dat zij die zachte hand mag voelen op haar schouder en sussend langs haar slapen wanneer ze huilend troost zoekt in de schoot daar waar de Zee verdwijnt achter de horizon en hemel wordt en waar de wolken geschilderd worden en aan de wind gegeven.
Ik hoor haar woorden en wil spreken.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn van Anno Smit van Terschelling. Anno is te volgen op Twitter en heeft een prachtige Facebookpagina waar hij zijn fotografie aan ons toont.

Wil je meer verhalen lezen van Rik Vera? Dat kan hier. Rik Vera zijn verbeeldende verhalen worden begeleid met foto's van gastfotografen. Heb jij ook een verhaal of gedicht of maak jij ook bijzondere foto's neem dan contact op! Of wordt Ambassadeur op Facebook!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op