Edel

(0 stemmen)
'De Zee Kust Wijk aan Zee'
'De Zee Kust Wijk aan Zee' Fotocreateur Jaap Kroon


Terwijl de wind mijn razende gedachten verblaast over het strand, draait het paard zich met de achterhand tegen de wind en de regen, de oren gespitst en kijkend over het strand, waar ik sta en ik kijk naar de schimmel en mijn vervlogen denken en ik ben zonder beweging.

Het miezert en de wind is jachtig en kil en blaast me in het gelaat.
Het paard is als van wit marmer.
Straks bestijg ik het paard.
Ik strek mijn hand en raak de flank waar de nek overgaat in de romp.
De vacht is warm en zacht en ik fluister 'ho rustig' en mijn woorden klinken rond.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn verzorgd door Jaap Kroon. Hij fotografeert met passie 'De Zee Kust Wijk'. Volg hem op twitter en hij houdt een eigen fotoblog bij!

Rik Vera is 'Dichter bij 'De Zee Kust'. Schrijf jij ook of ken je iemand die een passie heeft voor 'De Zee Kust'? Laat het me weten!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op