Fluisteren

(0 stemmen)
'De Zee Kust'
'De Zee Kust' Fotocreateur @fotocreateur


Er waren stranden en de Zee en de onmetelijke schoonheid van wolken en de wind en het ondergaan van de zon.
Er was zand en water en het breken van de golven en iemand sliep, liggend tegen de voet van de duinen.
‎In de dromen sluipen zacht gesproken woorden. 

Fluisteren.

Ik luister.

Luisteren.

Het duingras is stug en scherp en grijsgroen.
Ik sta op. Op de duintop staat een hut van wrakhout en touw en nagels. Op de deur een nummer. De hitte is loom als stroop en ik duw mezelf naar boven.

Een druppel kil zweet volgt het olifantenpad tussen mijn schouders. Mijn shirt kleeft vervelend aan mijn huid. Mijn hoofd gonst en mijn ogen prikken van het zilte water dat in vette parels doorheen mijn wenkbrauwen druppelt. Ik zweef tussen droom en werkelijkheid en tussen adem en verveling en het krijsen van een nagel op het bord waarop ik met krijt een paar woorden schreef.

Daarna sliep ik.‎
Of sliep ik al.

 

De foto's boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn verzorgd uit eigen collectie en verkrijgbaar als print in de webshop

Rik Vera is 'Dichter bij 'De Zee Kust'. Schrijf jij ook of ken je iemand die een passie heeft voor 'De Zee Kust'? Laat het me weten via info@dezeekust.com!

Vind je het verhaal leuk en de foto's mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op