Soms

(1 Stem)
Soms - Rik Vera
Soms - Rik Vera Fotocreateur Siska-Anna Douma


Soms.
Soms is de Zee klein en zacht en als met één kleur grijsblauw krijt op grof papier getekend en met de vingers en de zachte handpalmen openwrijvend vaag gemaakt‎.
De horizon verdwijnt en hemel en Zee vloeien monotoon en windstil in elkaar. 


De Zee murmelt zacht en is traag en dik als bleke stroop. Ik zit op het strand en in mijn hoofd bruisen de kleuren. 

Soms. Soms is de Zee klein onder een bruisende en barstende en brullende hemel en het staccato aan explosieve kleuren die tegen elkaar beuken en botsen tussen reikende wolken en strakke wind en lage zon.
Moszwart aan de horizon en Pruisisch Blauw en Melkwit en Sneeuwwit en -blauw en -groen en Tijmgrijs en Lavendelblauw en dan brandt Gloeiend Oranje en Dooiergeel, Dreunend Rood en Wijn Paars de hemel aan flarden en breken de wolken en krijst de zon en hijgt de Zee en knijp ik de ogen dicht tot speeltjes en wordt in mijn hoofd een acqaurel van adem in water.

Ik zwijg en kijk en de hemel explodeert.

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. 


De foto boven het verhaal en die in de afbeelding galerij hieronder zijn verzorgd door Siska-Anna Douma-Schepenaar. Zij fotografeert met passie 'De Zee Kust Terschelling'. Volg haar op twitter of 'LIKE' haar FBpagina
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Siska-Anna? Lees dit en kom bij de 'De Zee Kust' community! 

 

Al 4582 keer gelezen/bekeken

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op