TIJD GLIJDT

(2 stemmen)
Tijd glijdt
Tijd glijdt fotografie Tom van Oossanen


"Ik kniel op het zand van het strand en rust op mijn hielen, mijn tenen gekromd in de natte aarde die fijn voelt en warm en ik leg mijn voorarmen neer en tenslotte rust mijn voorhoofd daar waar het water de kust raakt en het kille water schrikt me wakker.

Ik sta op en het zand plakt aan mijn knieën en armen en mijn voorhoofd als de korsten van een schaafwonde. Ik stap alsof ik geen macht heb over de eigen benen wankel naar de duinen en daar zoek ik de luwte van de duinen en het duister uit de zon en de kilte van de schaduw.

Het voelt niet veilig. Het is er koud en alleen en stil. Het is mijn plek geworden. Ik vertel mezelf dat ik er alleenzaam ben en ik weet dat dat een leugen is, maar soms zijn leugentjes er om bestwil, ook als je jezelf wat voorliegt."
Ik leg het potlood neer. Ik zit onder de hemel. De hemel is grijs. In de verte ruisen de Zee in de Noorderwind. Het licht is scherp. Ik lees niet wat ik schreef. Ik ken de woorden. Het zijn de mijne. Ik tel de zandkorrels. Om me heen en de tijd glijdt.

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door Tom van Oossanen uit Den Helder (zonder twitter). Maar hij heeft wel een hele mooie website

Vind je het verhaal leuk en de beelden mooi, deel dan het verhaal in de diverse sociale media. Wil je een opmerking plaatsen via Facebook, dat kan hieronder.

 

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op