Specerij

(1 Stem)
Specerij - Rik Vera
Specerij - Rik Vera Fotocreateur Niek van Andel


Mijn gedachten zijn vogelvrije piraten en  plunderen de trage schepen bemand door mijn verleden die log en diep in het water voorbijwaggelen als dronken ganzen, kreunend, piepend en krakend, met in hun buik zilver en goud en peper en specerijen en buskruit en teer en wijn en zijde. 

Eens ze zijn leeggeroofd worden ze brandend lek geslagen en zinken ze als fakkels in de nacht.
In de duinen zit ik in de krijsende regen en zie de vlammen likkend de hemel verleiden om dan vurig sissend en stomend in zee te  verdwijnen.
Hou zout smaakt zout?
De wind ademt zichzelf. Ik sluit de ogen.

Als ik ze open is het dag en is de zee een mat glas.

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier!

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn gemaakt door fotocreateur Niek van Andel van 'De Zee Kust Westkapelle ' waar je regelmatig zijn foto's ziet. Niek is te volgen op twitter. En heeft een eigen website waar hij zich bezig houdt met zijn weerhobby!
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Niek? Lees dit en kom bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op