Een Meisje

(1 Stem)
Een Meisje - Rik Vera
Een Meisje - Rik Vera Fotocreateur Roel van Steinvoorn


Ik eet er taart.
Kersen. Denk ik.
Op Grootmoeders wijze. Ik hou er wel van. De violen en een limoen. Ik blijf eten. Ze draagt witte laarzen en een rokje. Mijn God. Ik staar en blijf eten.

Taart met kersen. En een vergeten rijmpje. Een Meisje in het zand. Een Meisje. Gestrand. Ik bleef eten. Taart. Denk ik.

Meisje in het zand. Mag ik blijven wonen. Een poos. Lach naar me. Wil je. Wat is je naam. Waar woon je. Waarom speel je? Ik ijlend in bed. Koorts. Eiland in koud zweet. Ik tril en beef en heb visioenen. Een Meisje in het Zand. Een strand? Ik weet het niet. Weet niets. Het is niets. Nergens.

Zoveel liefde. Zovelen.

Gek Meisje. Zot geval. Je huilt. Je vraagt je af. Liggend op de grond. Zot Meisje. Hou je vast. Het licht. Aan het licht. Klamp je vast, ik kijk toe. Kijk je aan. Praat een andere taal. Je kent alle smerige geheimen. Je wandelt niet langer. Het weegt. De spiegel is grauw. Mijn gek Meisje. 
Hou je vast. Vast. Stevig. Vast.
Het licht. Je bent licht.

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier!

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn gemaakt door fotocreateur Roel van Steinvoorn, hij doet de hoofdredactie van 'De Zee Kust'. Heeft zijn eigen mediabedrijf.
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Roel? Lees dit en kom bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op