Ambassadeurs van 'De Zee Kust'


De Facebookpagina, de 'Ambassadeurs van 'De Zee Kust'', daar wil ik graag het één en ander over uitleggen. 

'De Zee Kust' is een sociaal mediaal initiatief op het internet. Ook al ben ik alleen dit project gestart, het zou nooit zo groot zijn geworden zonder de hulp van veel vrijwilligers. Hobbyisten die een verbeeldend verhaal kunnen vertellen. Ik heb hen de 'Ambassadeurs van 'De Zee Kust'' genoemd. 
Hiervoor is op Facebook een vriendenpagina aangemaakt. 

Er zijn mensen die zich ook Ambassadeur voelen. Dat is super en ben ik ook heel blij mee, daarmee groeit de vriendengroep op Facebook. Echter beheer ik deze groep en kan ook wel eens een vriendschapsverzoek weigeren of iemand ontvrienden. Dat is best lastig, maar zoals ik al zei in de eerste regel, ik zal het uitleggen.

'De Zee Kust' is een community op internet, van mensen die emotioneel betrokken zijn bij een kustplaats, gebied of eiland. Hiervoor is een website, daar waar je nu bent en een groot aantal Facebook fanpagina's. Kijk hier maar eens. Ook zijn er activiteiten op Twitter, Pinterest, Google+ en Instagram..... èn een Facebook vriendenpagina 'Ambassadeurs van De Zee Kust'

Alle Ambassadeurs (op Facebook) leveren een bijdrage aan de groei van die community. Zij doen dit door hun verbeeldende verhaal consequent en met regelmaat te delen voor publicatie op de website en in de sociale media. Je moet er dus echt iets voor doen.
Wanneer je een vriendschapsverzoek richt aan de 'Ambassadeurs van De Zee Kust', graag. Weet dan dat ik verwijs naar dit nieuwsbericht.
Wees niet teleurgesteld als je hier niet aan kunt voldoen, integendeel. Ook wanneer je incidenteel een bericht of foto wil plaatsen kan dat, kijk daarvoor hier.

Wat zijn dan die voorwaarden om vriend op Facebook te zijn of te worden van de Ambassadeurs. 

- Je berichten op je Facebook timeline zijn deelbaar. Iemand met geen openbaar gedeelde berichten, dat werkt niet. Hiervoor kan ik zelfs een vriendschapsverzoek weigeren. 

- Word je vriendschapsverzoek geaccepteerd, zul je een continue bijdrage gaan leveren als Ambassadeur aan één (of meerdere) sociale mediakanalen en/of de website 'De Zee Kust' waar je nu bent. 

- Het is een pré wanneer je aan de zeekust woont èn actief bent in meerdere sociale mediakanalen. Nieuwsfeiten en fotografie uit de directe regio van de Ambassadeur is natuurlijk erg belangrijk. 

- Je kunt vrijwillig deelnemen aan offline activiteiten georganiseerd voor de Ambassadeurs. 

- Je kunt beheerder worden van één of meerdere FB Fanpagina's van 'De Zee Kust'.

Er is een verdienmodel voor de 'De Zee Kust' en ook voor de 'Ambassadeurs van De Zee Kust'. Een aantal Ambassadeurs is hierover geïnformeerd. De eerste pilot is gestart. En daar ben ik heel trots op!

 

Ken jij iemand als vriend op FB die in aanmerking zou kunnen komen voor Ambassadeur? Mention dan zijn of haar naam via Facebook hieronder:

 

De foto boven het nieuwsbericht en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Jasper Pouwelsen uit Domburg. Jasper is te volgen op twitter en heeft een eigen website, waar hij zijn werken toont.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op