Tijd

(1 Stem)
Tijd - Rik Vera
Tijd - Rik Vera Fotocreateur Thea de Jong


Zandkorrel. 

Korrels. 

Telbaar traag en scherp. 

Mijn vingers trillen. Mijn handen zijn dun hout. Het is kil en het regent en de wind is een tergend vals gezongen lied van blauw speeksel en lange gesprekken op zomer avonden en samen wandelen en tegen elkaar zeggen dat het leven anders is nu. 

Ze staan langs het water en nemen een foto van zichzelf. Proberen. Het is te donker. Daarna was het te laat. 

De wereld draait verder. De tijd staat voorwaarts. 

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier

De foto boven het verhaal en de vier in de afbeelding galerij hieronder zijn gemaakt door fotocreateur Thea de Jong, liefhebber van 'De Zee Kust' en Instagram, waar haar foto's te bewonderen zijn.
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Thea? Lees dit en kom bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op