Catacomben

(1 Stem)
Catacomben - Rik Vera
Catacomben - Rik Vera Fotocreateur


Catacomben is een mooi woord denkt de dichter die erin verdwaalt in het diepst van zijn ziel en hij komt op een kerkplein en het is er duister en stil en hij is op de terugweg naar ergens en aarzelt.
Is het die eerste straat? Of die volgende. Is er een volgende? 

Het plein is er donker. Gesloten.
Niets wijst erop dat daar nog een straat is, een steeg. De eerst rechts is een beetje verlicht en aanlokkelijk en hij stapt ze in. Hij is niet alleen en hij kent de anderen maar weet niet wie ze zijn. Ze wandelen mee. Op de terugweg naar ergens. 

Rechts ligt de Zee, en in de zee tekenen mensen schepen en eilanden die ze verplaatsen, als een kartonnen decor en links is een promenade en Dichter en zijn reisgezellen herkennen dit niet, maar blijven gefascineerd kijken naar de door mensenhanden gemaakte Zeetaferelen rechts van hen, die geprojecteerd lijken en getekend. 
Een decor. 

Daarna is het doek weg en de steeg is grauw en duister. 

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier

De foto boven het verhaal en de vier in de afbeelding galerij hieronder komen uit de eigen collectie van Fotocreateur.
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Thea? Lees dit, vraag info en kom bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op