ZONDER ZEE...

(25 stemmen)
Zonder zee - Rik Vera
Zonder zee - Rik Vera Fotocreateur Petro van den Herik


Ik ben een bad dat ruikt naar lavendel van plastiek en ik lig in het hete water en smoor mijn lijf in het cocon van water om me heen. 
Even aan Freud vragen. Geeft me zelden meer dan een flauwe woordspeling en nooit voldoening of vreugde, die Freud, ziet u wel. 

U bent de lezer en zou nu wensen dat niet te zijn.
Ik ben de schrijver en deel uw mening en ik lig in dat warme water waarop het witte schuim waarmee ik als kind baarden maakte als was ik Sinterklaas die een bad nam.
Neemt.
Ik neem vooral. Deel zelden. Zo hebben de mensen me geleerd. Denk ik. Of ben ik zo geboren?

Ik ben een witte laag verf op een vochtige muur zonder grondlaag en dus gedoemd tot een bladderend en schilferend bestaan. Ik denk dat ik de keuze had. Ik denk zoveel soms.
En uitzetten lukt niet.
Zelfs niet diep in dit bad.

Ik ben een zin die niet is geschreven.

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier

De foto boven het verhaal en de vier in de afbeelding galerij hieronder komen uit de collectie van Petro van den Herik van 'De Zee Kust Julianadorp'.
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's net als Petro? Vraag info en kom bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op