VERDWALEN

(0 stemmen)
Verdwalen - Rik Vera
Verdwalen - Rik Vera Fotocreateur Roel van Steinvoorn


Elke golf. Hoe klein ook. En breekbaar. Brekend op het strand.
Soms enkel zacht ademend. Soms brullend.
Soms een kleine rimpeling. Soms wild schuimend als een op hol geslagen paard.

Elke golf heeft een naam. Dezelfde naam. Haar naam. Zij die geen naam heeft. Meisje. Muze.
Ze wandelt op blote voeten en de natte zandkorrels kleven aan ‎zolen. Ik zie haar sporen in het dunne water en volg ze tot ze verdwijnen en stap daarna verder. Ze heeft geen naam. Hoe kan ik haar roepen. Hoe kan ik fluisteren dat ik haar zoek. Ik kan niet zeggen: Meisje met de ogen die zijn als de Zee en de adem die is als de zoete lentewind. Ik kan niets zeggen.

Ik sta op het strand.
Om me heen is de leegte. Ik verdwaal er.

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier

De foto boven het verhaal en de vier in de afbeelding galerij hieronder komen uit de collectie van Roel van Steinvoorn. Roel is gepassioneerd fotograaf en hoofdredacteur van 'De Zee Kust'.
Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's? Vraag info en kom ook bij de 'De Zee Kust' community!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op