SCHRIJVEN

(1 Stem)
Schrijven - Rik Vera
Schrijven - Rik Vera @Fotocreateur Roel van Steinvoorn


Op het strand schrijven we samen.
We schrijven samen met de bleke verweerde droge takken die we vonden in de duinen. We schrijven onze namen. En die van onze geliefden.
In het donkere zand waar de Zee net was. 

We schrijven onze namen en die van onze geliefden en daarna boodschappen van liefde en vreugde. De Zee trekt zich steeds verder terug en we schrijven steeds meer en langer en vuriger. We weten dat de Zee straks weer het strand verovert en al ons schrijven en de namen van onze geliefden wissen zal.

Maar we schrijven. 

 

Het verhaal is geschreven door Rik Vera, Dichter Bij 'De Zee Kust'. Lees meer over hem hier

De foto boven het verhaal en de vier in de afbeelding galerij hieronder zijn uit de collectie Roel van SteinvoornRoel is initiatiefnemer van 'De Zee Kust', fotocreateur en is op twitter!

Wil jij als fotograaf aan 'De Zee Kust' ook een keer een verhaal begeleiden met 5 foto's? Of schrijf jij prachtige woorden en zinnen? Doe mee! Vraag informatie via e-mail.

Al 3754 keer gelezen/bekeken

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op