GOLFBREKER

(0 stemmen)
Golfbreker
Golfbreker Jannes Faber - Ameland


In de luwte van de windschaduw van de golfbreker, met de rug tegen het opgewaaide wit-beige droge zand dat koud is, zit ik met de ogen dicht en de ziel open en zijn huid tintelt van de zon en verkruimelt als oud papier.

Ik verdwijn van de wereld en glip tussen tijd en ruimte tot niet en ergens en overal en alles.

In mijn oren dreunen de golven en de slaap is een deken.
Rechts van me schreeuwt de zee bulderend en ontembaar. Links van me fluisteren de duinen en kreunt het binnenland zeurderig. De geluiden verdwijnen en de zee en de hemel en het strand en het koude zand en mijn lijf worden schaduw en ontastbaar.

Ik schuw het licht en ben het licht en het donker. Mijn huid is van weerbarstig leder. Ik proeft het zout op mijn lippen.

Ik ben de meeuwen in de lucht. Ik ben de slaap en het wekken. 

Ik ben van zand en zout. 

Ik ben honger en de kilte dringt in mijn botten. De zon kan mijn bloed niet warmen.

Ik ben reptiel.

Marmer.

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Jannes FaberJannes is te volgen op twitter en heeft zijn eigen FlickR pagina.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op