BALANS

(1 Stem)
Balans
Balans Rinnie Wijnstra - Ameland


Ik loop door het zand van het strand en waar ik voorbij kom, schrijven mijn voetsporen een eentonig verhaal.
Dat gewist wordt, woord voor woord, door het opkomende water en de dunne glasplaat zee, die telkens heen en weer glijdt over het strakke strand.

De wind fluistert vreemde woorden die harder klinken en vaster.
En dwingend vervliegen nog voor ik ze kan grijpen om ze vast te houden in mijn hand en ze kan lezen en begrijpen om ze t vatten. Soms grijp ik er een, dat ik lossen moet om een volgende te grijpen, zodat ik het vergeet en geen zinnen bouwen kan. 

Mijn adem blijft woordeloos en mijn bestaan leeg en kil en donker als de schaduw van de nacht.
De nacht sluipt over de duinen het land in met gapend open mond en de avond zwemt er argeloos in en sterft dan plots in een laatste flits.

Ik wandel naar de duinen en zoek er een plek en laat de slaap mij nemen.
De slaap neemt me niet en ik lig wakker in de nacht die me niet omarmen kan en troosten. Ik tel de uren. 

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Rinnie Wijnstra van Ameland. Rinnie is te volgen op twitter en heeft een eigen facebook fanpage Foto Ameland, waar hij zijn werken toont.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op