UREN

(0 stemmen)
Vloeibaar water
Vloeibaar water Tom van Oossanen - Den Helder


Een meeuw glijdt door een dun gordijn aan kille druppels onder de lage wolken door en lacht krassend terwijl ze over de duinen verdwijnt op de wind. Ik zit dicht tegen de duin en probeer te schuilen voor de kille bries die mijn vel krast als met duizenden glazen splinters en die onder mijn jas en pull langs mijn rug omhoog glijdt als een bevroren hand. 

Ik bibber. Hoe diep ik me ook buk daar in de duinpan, ik kan me niet beschutten.

De horizon is verdwenen, ergens gaat de zee over in de grijze wolken, maar mijn speurend oog kan de scheiding tussen lucht en water niet vinden en de tijd brengt duisternis en luwte. En nacht,

In het schemer wandel ik naar de hut. Die heeft een deur ondertussen en een dak en ik kan er hout stoken en me warmen, in de winter.
Ik zit er in het donker en wacht op de slaap die niet komt, bang voor het aanhoudend beukende gedruis van de zee en bang voor de spoken in mijn hoofd die wakker worden in het donker.

Ik tel de uren.

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij hieronder zijn gemaakt door fotocreateur Tom van Oossanen. Tom is op FB 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op